BUNDESLIGA
Esports 22/08/2015

El Bayern rep un gol als 9 segons de joc però acaba guanyant al camp del Hoffenheim (1-2)

Els homes de Guardiola han jugat durant 20 minuts en inferioritat numèrica per la vermella a Boateng

Thomas Müller ha marcat contra el Hoffenheim

BarcelonaEl Bayern ha guanyat al camp del Hoffenheim en un partit marcat pel gol més ràpid de la història de la Bundesliga, marcat per Kevin Volland als 9 segons de joc. El Bayern ha començat el partit amb la pilota però, en una errada molt greu, ha cedit l'esfèrica a Volland. Un gol de Lewandowski en el darrer minut, però, ha donat els tres punts al campió.

L'equip de Guardiola ha controlat el joc, però ha patit per crear ocasions malgrat el bon partit de Douglas Costa. Abans del descans, Müller ha marcat el gol de l'empat. A la segona part, el partit s'ha complicat quan Boateng ha estat expulsat. El defensa era a la tanca defensiva quan la pilota ha impactat contra el seu braç, enganxat al cos, i això ha provocat un penal molt protestat pels bavaresos. Polanski, però, l'ha fallat.

Amb 10 homes, el Bayern ha seguit buscant el segon gol. Thiago ha jugat 30 minuts després d'entrar per Robben a la segona part. Lewandowski també ha entrat i després de fallar en dues ocasions, ha fet el gol del triomf al darrer minut després d'una gran jugada de Douglas Costa.

El Bayern ha guanyat els dos primers partits de lliga i lidera la classificació. El Bayer Leverkusen ha guanyat 0-1 a Hannover i també té 6 punts de 6. El Wolfsburg, el segon classificat l'any passat, ha empatat a Colònia i té 4 punts.