El Bayern guanya al camp del cuer sense brillar (0-2)

El Borussia de Dortmund s'assegura jugar la temporada vinent la Champions

Efe
Pizarro i Müller, celebrant un gol a Braunschweig

BarcelonaEl Bayern de Pep Guardiola, rival del Reial Madrid a la Champions, s'ha imposat per 0-2 al camp del cuer, l'Eintracht de Brunsvic. No ha estat un partit brillant de l'equip bavarès, que ha patit durant el primer temps contra un rival que s'hi jugava la vida. Guardiola ha donat descans a Thomas Müller, i en lloc seu hi ha posat Mario Götze. Mandzuckic ha estat substituït per Pizarro. El peruà ha marcat al minut 75 el primer gol del Bayern, que encadenava tres partits sense guanyar. Mandzukic, suplent d'entrada, ha fet el 0-2. Guardiola ha jugat amb Rader; Lahm, Javi Martínez, Dante, Boateng; Schweinsteiger, Hobjerg; Robben (Mandzukic, min 73), Götze, Ribery (Müller, min 73) i Pizarro.

El Borussia de Dortmund, per la seva part, ha derrotat el Mainx per 4-2 i s'assegura jugar la Champions la temporada vinent.