Esports 28/05/2012

Bargalló deixa el Barça sense Lliga Europea (2-4)

David R. Jover
Bargalló deixa el Barça  sense Lliga Europea (2-4)

El Liceo de la Corunya es va proclamar ahir a la ciutat italiana de Lodi campió de la Lliga Europea d'hoquei patins després de superar el Barça per 2-4 en un partit que es va decidir en l'últim minut de partit. El Barça, campió de la Supercopa d'Espanya, de la Copa del Rei i de l'OK Lliga es queda sense la Copa d'Europa, la que hauria estat la vintena de la secció i la desena de Borregán, que ahir va disputar l'últim partit de competició europea com a jugador.

Però el gran protagonista de la final va ser el català Jordi Bargalló. El capità del Liceo va ser el gran artífex de la segona Lliga Europea del conjunt gallec, la sisena de la seva història, gràcies a una exhibició de talent i força. I és que Bargalló va fer anar de corcoll la defensa blaugrana i va donar el primer gran cop en fer l'1-2 a falta de pocs segons per arribar al descans. Abans, i en el mateix minut, Reinaldo García i Josep Lamas van encetar el marcador amb dos grans gols.

Tot i rebre el gol quan menys s'ho mereixia, el Barça va poder reaccionar i va empatar a 2 amb una falta directa de Marc Gual al minut 35. La tendència del partit, però, no va canviar gaire i el Liceo és qui més perill va crear. En el tram final del partit un xut al pal de Toni Pérez va ser l'avís del que passaria després. En l'últim minut, i amb tots dos equips bolcats a l'atac, Jordi Bargalló va fer una gran jugada esquivant diversos rivals i va permetre que Barreiros marqués el 2-3 que sentenciava el partit a menys de trenta segons pel final.

El Barça, amb tot perdut, va jugar-s'ho tot al porter-jugador. Però no va funcionar. El Liceo va recuperar la pilota i va forçar una falta directa que va llançar Bargalló. El capità dels gallecs va arrodonir una actuació memorable i va situar el 2-4 final superant un Aitor Egurrola que ahir no va tenir el seu millor dia.