WATERPOLO
Esports 18/02/2013

El Barceloneta passa per sobre del Canoe i guanya la novena Copa

Albert Solé

BarcelonaL'Atlètic Barceloneta ha recuperat el títol de Copa del Rei que va perdre en les dues últimes finals. Els mariners, que van jugar a casa amb motiu del centenari del club, no van fer cap concessió als rivals i van atropellar-los a tots, en especial el Canoe en una final sense color (14-5). El Barceloneta només va patir mínimament en la primera part dels quarts de final contra el Mediterrani, però va passar per sobre del CN Sabadell a les semifinals i del Canoe ahir a la final. Aquesta és la novena Copa del Rei de l'Atlètic Barceloneta, que es converteix en el rei de copes, ja que supera el CN Barcelona, que en té vuit.

Els mariners van resoldre la final amb un segon quart excel·lent (7-1), i la resta del partit el van dedicar a gestionar l'enorme avantatge. El primer quart va ser el més igualat de tot el partit, amb un 2-1 i una gran ocasió per al Canoe per fer el 2-2. Els madrilenys, però, es van enfonsar en el segon període -van fer aigües en defensa i en atac-, i van arribar al descans amb un eloqüent 9-2. El tercer i el quart quart van sobrar, ja que el Canoe ja no tenia forces per intentar la remuntada impossible i el Barceloneta no va voler fer més sang.