BÀSQUET
Esports 01/02/2012

Barcelona acollirà el 24 de juliol l'Espanya-EUA

Tres dies abans de l'inici dels Jocs Olímpics de Londres, la selecció espanyola i la dels Estats Units jugaran un partit amistós a Barcelona. El Palau Sant Jordi acollirà l'enfrontament el dimarts 24 de juliol.

àlex Gozalbo
1 min
Ricky Rubio durant la presentació del partit entre els Timberwolves i els Lakers.

BARCELONA.Dues de les seleccions favorites a guanyar la medalla d'or en els pròxims Jocs Olímpics, la d'Espanya i la dels Estats Units, jugaran el dimarts 24 de juliol un partit amistós a Barcelona. El Palau Sant Jordi acollirà un enfrontament que es disputarà tan sols tres dies abans de l'inici del gran esdeveniment esportiu de Londres.

La selecció dels Estats Units imitarà la preparació prèvia al Mundial de Turquia 2010, quan el combinat que entrena Mike Krzyzewski es va enfrontar al de Sergio Scariolo a Madrid en un partit amistós que va finalitzar amb una ajustada victòria nord-americana (85-86).

La selecció dels Estats Units va fer pública el 16 de gener una llista amb els 20 jugadors que opten a participar en els Jocs Olímpics de Londres. Es tracta de LaMarcus Aldridge (Portland Trail Blazers); Carmelo Anthony i Tyson Chandler (New York Knicks); Chris Paul, Blake Griffin i Chauncey Billups (Los Angeles Clippers); LeBron James, Dwyane Wade i Chris Bosh (Miami Heat); Kobe Bryant (Los Angeles Lakers); Russell Westbrook i Kevin Durant (Oklahoma City Thunder); Rudy Gay (Memphis Grizzlies); Eric Gordon (New Orleans Hornets); Dwight Howard (Orlando Magic); Andre Iguodala (Philadelphia 76ers); Kevin Love (Minnesota Timberwolves); Lamar Odom (Dallas Mavericks); Derrick Rose (Chicago Bulls), i Deron Williams (New Jersey Nets).

Ricky Rubio desafia Kobe Bryant

Just després del partit que diumenge va enfrontar Minnesota Timberwolves i Los Angeles Lakers, Ricky Rubio va fer broma amb Kobe Bryant, a qui va desafiar per als Jocs Olímpics de Londres: "Per a tu la medalla de plata", va dir. De fet, la selecció espanyola i la dels Estats Units ja van protagonitzar la final dels Jocs Olímpics de Pequín. Aleshores el triomf va ser per al combinat nord-americà (107-118).

stats