Natació
Esports 04/08/2013

Barcelona tanca el Mundial amb una cerimònia austera i protocol·lària

L'entrada de les banderes dels països participants i els parlaments de les autoritats, principals actes en el principi de l'acte, que ha comptat amb un espectacle rus en honor a la propera ciutat organitzadora

Martí Molina
1 min

BarcelonaBarcelona ha tancat aquest diumenge el Mundial de Natació de Barcelona amb una cerimònia austera i protocol·lària, que ha servit per sentir les paraules d'agraïment de les autoritats i per passar el relleu a la ciutat russa de Kazan, que acollirà el campionat el proper 2015.

L'acte ha començat amb un petit vídeo introductori recordant els millors moments del Mundial i l'entrada de les banderes dels països participants. Posteriorment ha estat el torn de les autoritats, que han agraït la bona organització dels campionats i l'acollida de la ciutat. Al seu torn, l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha agraït la participació de tots els atletes, així com la possibilitat d'acollir les proves.

Posteriorment ha començat l'espectacle a l'aigua, reprenent el fil del cicle de la vida de la cerimònia inaugural, a més d'un espectacle rus en honor a Kazan, la propera ciutat organitzadora.

stats