Barça
Esports 14/12/2011

Solidaritat amb els nens desplaçats de Fukushima el dia de la tornada a la feina

2 min
Barça

Un regal per als nens de Fukushima

El Barça va mostrar el seu vessant més solidari i va lliurar a un grup d'onze nens desplaçats per la crisi nuclear de la central de Fukushima samarretes personalitzades amb els seus noms. Els nens i nenes, d'entre 9 i 12 anys, van rebre les samarretes de mans dels seus ídols, els jugadors del Barça, a la gespa del camp d'entrenament de l'equip local Yokohama F. Marinos, on s'entrena l'equip blaugrana des que va arribar al Japó aquest diumenge. L'acte va ser organitzat pel mateix Barça, l'ambaixada d'Espanya al Japó i l'Institut Cervantes de Tòquio.

Piqué: uns al Japó i altres a la Copa

Després d'un dia sencer de festa fer turisme pel Japó i recuperar-se del jet lag, el Barça es va tornar a entrenar per centrar-se exclusivament en les semifinals de demà contra l'Al-Sadd. Després de l'entrenament Gerard Piqué va parlar amb la premsa, i amb certa ironia va comentar que la vida segueix després del clàssic: "Nosaltres som aquí i ells tenen la Copa del Rei". Pel que fa al seu incident amb Marcelo, que no el va voler saludar al final del partit, Piquè hi va treure importància: "Són coses que passen en calent, no cal donar-hi importància".

Mascherano, tranquil tot i no jugar

Javier Mascherano també va atendre la premsa, i va assegurar que no està preocupat per no haver jugat el partit del Santiago Bernabéu: "Sóc conscient que els centrals titulars de l'equip són Piqué i Puyol". "Guanyar el Madrid va ser un fort impuls per al Mundial de Clubs, però si no haguéssim guanyat no hauríem vingut d'una altra manera", va aclarir sobre l'estat d'ànim de l'equip blaugrana.

Hleb tornarà al Barça al gener

El Wolfsburg va anunciar ahir que trenca l'acord de cessió amb el bielorús Aleksandr Hleb, que tornarà així al Barça a principis d'any. L'acord entre els dos clubs era fins a finals de temporada (30 de juny del 2012), que és quan acaba el contracte del migcampista amb el Barça, encara que era revisable el 31 de desembre, i l'equip alemany s'ha agafat a aquesta clàusula pels continus problemes musculars de Hleb. El bielorús, de 30 anys, va signar pel quadre blaugrana l'estiu del 2008 procedent de l'Arsenal. La campanya 2009-2010 va ser cedit a l'Stuttgart, en la següent al Birmingham City, i al principi d'aquesta al Wolfsburg.

stats