Futbol Femení
Esports 09/06/2013

El Barça no es deixa sorprendre per l'Atlètic de Madrid i jugarà la final de Copa contra el Prainsa

Les noies de Xavi Llorens remunten el gol inicial d'Amanda i guanyen la tornada de semifinals de la Copa de la Reina. El seu rival a la final serà el Prainsa Saragossa, que ha eliminat el Llevant

Natalia Arroyo
2 min
Les jugadores del Barça fan pinya abans d'un partit

Sant Joan DespíEl Barça femení té el doblet a tocar. La Lliga ja és al sac després de l'èpic triomf a San Mamés i ara les blaugranes apunten a la Copa de la Reina. Després de superar l'Atlètic de Madrid a les semifinals, les blaugranes jugaran la final contra el Prainsa Saragossa, que ha eliminat el Llevant amb un empat agònic a València.

Les noies de Xavi Llorens ja tenien peu i mig després del 0-3 de l'anada a Madrid, però han hagut d'exprimir-se per derrotar el seu rival en la tornada a Sant Joan Despí. Valent i molt intens, l'equip matalasser ha tingut contra les cordes un Barça que, tot i no concedir gaires ocasions, no s'ha trobat còmode al primer temps. Un gol d'Amanda després d'un refús de Ràfols ha donat esperances a les madrilenyes al minut 17 de partit. Però tot i l'avís posterior de Pisco, el Barça ha mantingut la serenitat per gestionar la pressió. De mica en mica ha anat estirant-se i Sonia, a la mitja hora de joc, ha trencat les il·lusions del seu rival. La davantera blaugrana ha rebut una passada entre línies i, sola davant Lola, ha definit a la perfecció per fer l'1-1.

El partit ha perdut ritme llavors, amb el Barça més tranquil i l'Atlètic, lleugerament desmotivat, conscient que tenia l'eliminatòria a tres gols. Els canvis al segon temps han consolidat el domini blaugrana, que ha amenaçat la porteria matalassera amb la velocitat de Kenty i Corredera, recanvis en l'última mitja hora. De fet, l'extrem de Terrassa ha fet el 2-1 al temps afegit per donar un triomf anímic a les locals.

Diumenge que ve a Las Rozas (11h, Marca TV), les blaugranes tenen l'oportunitat de tancar una excel·lent temporada amb la consecució de la Copa de la Reina. Abans, però, hauran de tombar el Prainsa Saragossa, finalista contra pronòstic després d'empatar a un contra el Llevant. Les aragoneses, que anaven a València amb un incòmode 0-0, han aconseguit un empat a un gol que les classifica. Alicia, al minut 71, evitava la pròrroga i semblava donar el bitllet a les noies d'Antonio Contreras però, en l'últim sospir, un gol de Mariela de falta ha donat la classificació al Prainsa.

stats