LLIGA DE CAMPIONS
Esports 14/05/2011

El Barça retira el recurs per la sanció de Pinto

El Barça no vol embolicar més la troca judicial amb la UEFA i ha decidit retirar l'apel·lació a la sanció de 3 partits a Pinto. Ara Guardiola haurà de triar entre Miño, Oier i Masip per anar a Wembley.

Albert Solé
2 min
De dalt a baix: Rubén Miño, Oier Olazábal i Jordi Masip -al costat de Valdés-. Els tres porters s'han entrenat amb regularitat amb Guardiola.

Barcelona.José Manuel Pinto no podrà ser a la final de Wembley ni en el primer partit de la fase de grups de la Champions de la temporada que ve. El Barça finalment ha decidit retirar el recurs que havia presentat al Comitè d'Apel·lació de la UEFA després de saber que el Comitè de Control i Disciplina d'aquest organisme havia sancionat Pinto amb tres partits per l'agressió al delegat del Madrid -Chendo-, per la qual ja va veure la targeta vermella. El porter andalús ja va complir el primer dels tres partits en la tornada de les semifinals contra el Madrid al Camp Nou, i n'hi queden dos. El Barça no ha volgut allargar més aquest procés judicial, tenint en compte que ja en té d'altres d'oberts, conscient que el cop de puny de Pinto a Chendo va existir -també va existir una provocació prèvia del delegat blanc-, i que com a molt haurien pogut treure-li un partit de la sanció, de manera que a Wembley no hi podria ser amb tota seguretat.

Miño, Oier o Masip?

Ara una de les feines de Pep Guardiola de cara a la final de la Champions del 28 de maig serà decidir quin porter del filial s'asseurà a la banqueta de Wembley. Luis Enrique mai ha tingut un porter titular fix al Barça B i ha repartit el minuts entre els tres que té, cosa que ha fet que no hi hagi hagut la figura del tercer porter del primer equip. Rubén Miño ha jugat 14 partits amb el filial aquest any, però Oier Olazábal també n'ha disputat 14, mentre que Jordi Masip, tot i ser el tercer en discòrdia, ha participat en 10 partits de titular. Una gestió de la porteria quasi quirúrgica, que s'ha traslladat també a les convocatòries amb el primer equip. Cada cop que Pinto o Valdés han sigut baixa per lesió o sanció, Guardiola s'ha endut Miño o Oier alternativament.

stats