OK Lliga
Esports 07/06/2013

El Barça rep el Voltregà amb l'oportunitat de recuperar provisionalment el liderat de l'OK Lliga

A banda del Barça- Voltregà aquest divendres també es disputa el Reus-Lloret, mentre que la resta de la jornada es jugarà diumenge al migdia

Jordi Graell
2 min

BarcelonaLa 29a jornada de l'OK Lliga arrenca aquest divendres amb els partits entre el Barça i el Voltregà i el Reus Deportiu i el Lloret. Els blaugranes jugaran en un horari, dos quarts de set de la tarda, totalment atípic, ja que la FEP no deixa jugar cap partit en dissabte per facilitar l'assistència a la seva assemblea i també per poder compaginar l'horari amb la resta de seccions del club.

Així doncs, els homes de Ricard Muñoz s'enfronten al Voltregà (entrenat al seu dia per Muñoz) amb l'objectiu de sumar una victòria que permetria els blaugranes col·locar-se com a líders de l'OK Lliga per primer cop a la temporada (gràcies al goal average favorable amb el Liceo), en un partit en què s'acomiadarà de l'afició blaugrana Mia Ordeig, que després de set temporades abandonarà el Barça a final de temporada.

Qui també s'acomiadarà a partir de les nou del vespre a Reus és Raúl Marín, que durant els últims dies ha sonat amb força com a nou jugador del Barça per la temporada vinent. A més, en aquest Reus- Lloret també s'acomiadaran de la parròquia reusenca dos jugadors amb una llarga trajectòria al conjunt del Baix Camp com Guillem Trabal i Jordi Molet.

A causa de l'assemblea de la FEP que es celebrarà dissabte, el gruix de la jornada es trasllada en aquesta ocasió a diumenge, amb tots els partits programats a dos quarts d'una del migdia i amb moltes coses en joc tant en la lluita pel títol, la disputa per entrar a Europa i la baralla per eludir els llocs de descens. Els partits són: Coinasa Liceo- Igualada, Noia Freixenet- ICG Software Lleida, Muralla Òptica Blanes- Fergo Aisa Sant Feliu, Moritz Vendrell- Enrile PAS Alcoi, Vic- Calafell Tot l'Any i SHUM Maçanet- RDI Vilanova.

stats