Esports 11/06/2011

El Barça reacciona tard i ho paga car (2-3)

David R. Jover
Javi Rodríguez, durant el partit d'ahir al Palau.

Barcelona.La màxima que no sempre es pot guanyar es va confirmar ahir amb el Barça Alusport, que no va mostrar el seu potencial i va deixar escapar una oportunitat d'or per endur-se el primer partit de la final després de caure contra el Caja Segovia per un ajustat 2-3 al Palau Blaugrana.

El conjunt segovià no va deixar brillar el Barça en cap moment i es va mostrar molt sencer en defensa, al contrari dels blaugranes, que a causa d'un error defensiu van permetre que Borja marqués el primer gol en un contraatac de llibre. Quan el conjunt de Marc Carmona més es mereixia l'empat, va veure com Esquerdinha situava el 0-2 en una jugada d'estratègia. Instants abans, Fernandão havia tingut la possibilitat d'empatar i incomprensiblement va fallar. I ja se sap, quan perdones, ho pagues car. El 0-3 dels segovians va arribar al minut 29, en un gol d'Antoñito que semblava decidir el partit.

Però aleshores, quan faltaven quatre minuts, i amb el porter jugador a pista, els catalans van aconseguir marcar un gol, obra de Saad, i quan faltaven dos minuts Fernandão va fer el segon. El 2-3 va fer esperonar el públic del Palau, que va veure com el mateix Fernandão tenia l'empat a les seves botes. Però va tornar a fallar. Ahir el pivot hispanobrasiler no va tenir el dia davant de porteria. El Barça Alusport ha perdut la primera batalla, però demà, a partir de les 17 hores, té una altra oportunitat per empatar l'eliminatòria.