Futbol Femení
Esports 27/01/2013

El Barça i l'Espanyol imposen la seva superioritat als dos derbis femenins a Sant Adrià

Les blaugranes han derrotat 0-2 el Sant Gabriel al Municipal Ruiz Casado, mentre que les periquites s'han desfet 2-0 del Llevant Les Planes a la Ciutat Esportiva Dani Jarque

Natalia Arroyo
2 min
Andrea Porta fa falta sobre Sandra Vilanova

Sant Adrià del BesòsEls dos derbis catalans de la jornada s'han completat sense sorpreses a Sant Adrià. Al Municipal Ruiz Casado, el Sant Gabriel no ha pogut sorprendre al Barça tot i aguantar-li gairebé 75 minuts i ha perdut per 0-2. Molt defensives, les noies de Takahisa Shiraishi han pogut fer lent el joc blaugrana, espessir-lo i limitar-lo a passades llargues poc efectives. Les de Xavi Llorens han necessitat més d'una hora per començar a disposar d'ocasions clares de gol de manera continuada. Fruit d'aquesta millora ofensiva del Barça ha arribat el primer gol, després d'una bona acció de Vicky que ha tingut l'ajuda involuntària de Maria Estella. Poc abans del final, Alexia, amb una acció de rebot, ha sentenciat el matx.

Ben a prop, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, l'Espanyol ha venjat la derrota de la primera volta i ha vençut i convençut contra el Llevant Les Planes (2-0). L'equip de Luis Carrión s'ha imposat amb solvència a un rival que, en la primera acció del partit, ha vist com la lateral Rocío havia de marxar per una lesió a la clavícula després d'una mala caiguda. Còmode i intens, l'Espanyol ha trobat el camí del gol després d'una bona assistència de Monforte a Maripaz que la davantera ha resolt amb el primer gol. La davantera ha disposat d'alguna ocasió més per resoldre el partit abans, però no ha sigut fins ben entrat el segon temps quan Débora ha fet el segon i ha tancat un partit de clar domini local.

La resta de resultats de la jornada són:

Rayo Vallecano 3-3 Prainsa Saragossa

Atlètic de Madrid 1-0 Reial Societat

Athletic 4-0 Sevilla

Llanos Olivenza 1-1 Lagunak

Cajasol Trigueros 1-0 València

Llevant 4-1 Collerenc

Classificació - 19a jornada

1r, Athletic 50

2n, Atlètic de Madrid 47

3r, Barça 43

4t, Llevant 41

5è, Rayo Vallecano 35

6è, Espanyol 30

7è, Prainsa Saragossa 30

8è, Cajasol Trigueros 28

9è, Sant Gabriel 23

10è, Llevant Les Planes 22

11è, Sevilla 19

12è, València 18

13è, Reial Societat 17

14è, Collerenc 15

15è, Llanos Olivenza 8

16è, Lagunak 1

stats