BARÇA
Esports 02/08/2011

El Barça presenta l'aliança amb la fundació Pies Descalzos

Martí Molina
1 min

Barcelona.L'expedició blaugrana va completar la primera jornada a Miami, on van continuar tant la preparació física com la promoció de la marca Barça pels Estats Units. L'acte més destacat va ser la presentació de l'aliança amb la fundació Pies Descalzos, que permetrà construir escenaris esportius i recreatius a Miami i Cartagena. Un esdeveniment que va comptar amb la presència de la cantant Shakira. Per avui, l'equip blaugrana té previstes dues visites promocionals més, al Seaquarium Discovery Cove i al Campus FCB de Miami.

En l'aspecte esportiu, Pep Guardiola va optar per cancel·lar el segon entrenament del dia i donar el vespre lliure als jugadors. En canvi, per avui sí que hi ha previstes dues sessions preparatòries.

D'altra banda, Gerard Deulofeu i Sergi Gómez, flamants guanyadors de l'Europeu sub-19 amb la selecció espanyola, s'incorporaran avui a la gira amb els seus companys per suplir les baixes de Jeffren -traspassat a l'Sporting de Portugal- i Afellay -lesionat-. Ahir l'entrenador explicava que els ha fet viatjar perquè tenia previst que "els futbolistes juguin els minuts justos i alguns n'han disputat més del compte".

stats