Asobal
Esports 05/06/2013

Nikola Karabatic: "Espero poder guanyar la Champions al Barça"

El francès ha sigut presentat aquest dimecres com a nou jugador del Barça Intersport

Ara
1 min

BarcelonaNikola Karabatic ha sigut presentat aquest dimecres com a nou jugador del Barça Intersport. "El Barça és més que un club. És increïble per a mi jugar aquí i espero poder guanyar la Champions aquí", ha dit el francès.

"No tinc paraules per expressar el que ara mateix sento", ha explicat Nikola Karabatic. "Tothom vol jugar aquí. Aquest és el millor club del món", ha afegit.

"Entenc que la gent ens doni per favorits, però ens ho hem de guanyar a la pista", ha explicat Xavi Pascual, entrenador del Barça Intersport. "Pot defensar al centre de la defensa, pot jugar en qualsevol lloc de la primera línia. En alguns casos pot jugar de lateral dret. És un jugador imprescindible perquè dóna versatilitat i ens dóna la possibilitat de donar més velocitat en la transició", ha opinat el tècnic.

Eduard Coll, el directiu responsable de la secció d’handbol, ha explicat que el fitxatge de Nikola Karabatic “és una demostració de l’aposta del Barça per les seccions”. A més, Coll ha afegit que el jugador “arriba lliure, no hem pagat cap tipus de traspàs i el Club està cobert de qualsevol contingència que pugui passar amb el jugador amb la via judicial”.

stats