Esports 21/02/2013

El Barça suma deu partits sense deixar la porteria a zero

àlex Gozalbo
1 min
Víctor Valdés no arriba a la pilota de Boateng en el primer gol del Milan.

Barcelona.Després de rebre dos gols a San Siro, el Barça ja encadena deu partits consecutius sense deixar la porteria a zero. L'equip blaugrana no aconsegueix acabar un enfrontament sense rebre un gol en contra des del 10 de gener, quan va superar amb comoditat el Còrdova per 5-0 als vuitens de final de la Copa del Rei.

Des de llavors, contra el Barça han vist porteria jugadors del Màlaga (1-3 a la Lliga i 2-2 i 2-4 als quarts de final de la Copa del Rei), la Reial Societat (3-2), l'Osasuna (5-1), el Reial Madrid (1-1 a l'anada de les semifinals de la Copa del Rei), el València (1-1), el Getafe (6-1), el Granada (1-2) i el Milan (2-0).

El primer gol del Milan va arribar amb polèmica, ja que Kevin Boateng es va aprofitar d'un control previ de Zapata amb les mans. Els jugadors del Barça van protestar molt i Gerard Piqué va rebre una targeta groga. El segon gol de l'equip italià va ser obra de Muntari.

L'equip blaugrana, a més, es va quedar sense marcar per primera vegada des del 5 de desembre, quan el Barça va empatar amb el Benfica al Camp Nou (0-0) en un partit intranscendent de la fase de grups de la Lliga de Campions. El d'ahir contra l'AC Milan a San Siro, de fet, va ser el segon partit de la temporada en què el conjunt català es va quedar sense anotar.

stats