Esports 27/08/2013

El Barça necessita remuntar per ser primer de grup a la Super Globe (34-27)

Els de Xavi Pascual perdien de tres gols a falta de pocs minuts per acabar el primer temps i han capgirat el marcador a la represa amb un parcial de 23-15

Kiril Lazarov, durant el partit entre el Barça i l'Al-Rayyan de la Super Globe

El Barça ha hagut de patir per superar l'Etoile Sportive de Tunísia i assegurar-se el primer lloc del grup a la Super Globe (34-27). Els de Xavi Pascual han anat per darrere en el marcador durant bona part del primer temps, i no ha estat fins a la represa que s'han aconseguit escapar. L'equip espera rival a les semifinals, que serà el segon classificat del grup A.

El triomf d'aquest dimarts a Qatar –on es disputa el mundial de clubs– ha estat treballat, contra un rival dur, agressiu. Un contrincant que en els primers 30 minuts ha demostrat la seva vàlua i que ha elevat el nivell de duresa per impedir el joc del Barça, que ha tardat a trobar-se còmode en el partit. No ha estat fins al minut 25 que els catalans s'han alliberat i en el segon temps han acabat de remuntar.