HOQUEI SOBRE PATINS
Esports 25/02/2011

El Barça jugarà les semifinals amb el Liceo, botxí del Blanes

David Jover

BLANES.El Barça Sorli Discau va superar sense problemes el Vilanova en el primer partit dels quarts de final de la Copa del Rei de Blanes (6-1). En la reedició de l'última final, els blaugranes van tirar pel dret gràcies als gols de Panadero, Garcia, Borregán (2), Reinaldo i Torra. El Vilanova, però, va oferir bons moments d'hoquei i no va merèixer rebre una golejada tan gran en un pavelló de Blanes que oferia un fantàstic aspecte en la seva estrena en grans competicions.

El primer gol del matx va ser obra de Sergi Panadero al minut 5 després de recollir la pilota a la frontal. Més tard, ja al minut 15, Beto Borregán va ampliar l'avantatge amb el 2-0 en els pitjors minuts del Vilanova, que va estar imprecís i poc profund en el joc en els primers instants. Amb 2-0 al descans, el Vilanova va arriscar i va ser més incisiu, però ho va pagar car. Borregán, en una jugada individual va sentenciar els de Josep Lluís Delriu, que poc van poder fer per frenar el potencial ofensiu del Barça, que va anotar el 4-0 mitjançant un contraatac de Reinaldo Garcia. Quan faltaven deu minuts, Ferrer, amb un tir llunyà i creuat, va reduir distàncies amb el 4-1 i segons després, en una falta directa, Carlos López va anotar el cinquè.

El Blanes planta cara

El Barça jugarà demà una de les dues semifinals davant del Coinasa Liceo de la Corunya, que va trencar els somnis dels amfitrions en imposar-se per 2-3. El conjunt gallec ha superat els amfitrions per un ajustat 3 a 2. Els dos grans golejadors de l'equip corunyès, Jordi Bargalló (en dues ocasions) i Pablo Álvarez, han tombat un Blanes que ha tingut opcions per forçar la pròrroga fins a l'últim segon. Els altres dos quarts de final, que es juguen avui, són el Tencol Reus - Noia Freixenet i el Roncato Vic - Moritz Vendrell.