Hoquei patins
Esports 07/06/2013

El Barça goleja el Voltregà i dormirà per primer cop a la temporada com a líder (7-1)

Els homes de Ricard Muñoz fan la feina i traslladen la pressió al Liceo, mentre que el Reus guanya també amb contundència el Lloret per 10-3

Jordi Graell
Una acció del partit entre el Barça i el Voltregà / FCB

BarcelonaEl Barça ha golejat el Voltregà per 7-1 i d’aquesta manera els homes de Ricard Muñoz es col·loquen per primer cop a la temporada com a líders de l’OK Lliga gràcies al millor goal average particular amb el Liceo, tot i que els gallecs tenen un partit menys. Després d’una primera part igualada que s’ha tancat amb un ajustat 2-1 al descans, a la segona els blaugranes han posat la cinquena marxa i no han donat cap opció al conjunt osonenc. A més, Mia Ordeig, que abandonarà el club a final de temporada, ha volgut acomiadar-se de l’afició del Palau amb un hat-trick, encarregant-se tant d’obrir com de tancar el partit amb els seus gols.

En l’altre partit avançat de la 29a jornada de l’OK Lliga, el Reus Deportiu també ha regalat un autèntic espectacle ofensiu a la parròquia reusenca amb un contundent 10-3 contra el Lloret, en un partit que ha servit per acomiadar tres autèntics referents de l’equip en les últimes temporades com són el porter Guillem Trabal, Jordi Molet (que ha anotat dos gols) i Raúl Marín, que ha fet un hat-trick i que amb tota probabilitat els propers dies s’oficialitzarà el seu fitxatge pel Barça.