BARÇA
Esports 29/08/2013

El Barça comença el procés per canviar la gespa del Camp Nou

Com ja és normal, la nova gespa és de Bordeus i tindrà un nou sistema de calefacció

Ara
1 min

BarcelonaAquest dijous han començat els treballs per canviar la gespa del Camp Nou i instal·lar un nou sistema de calefacció a sota de la mateixa gespa. La nova gespa prové de Bordeus, com és habitual cada temporada. L’empresa SIS, juntament amb VB Group i el club, durà a terme aquest canvi de gespa i la instal·lació del sistema hidràulic, que estarà compost per dues calderes i un total de 35 quilòmetres de tubs distribuïts pel terreny de joc de l’estadi.

Aquesta instal·lació permetrà que la gespa del Camp Nou tingui una temperatura d’entre 6 i 13 graus, que assegura el creixement i el correcte manteniment de la gespa. Els treballs per instal·lar el nou sistema de calefacció s’allargaran fins al 4 de setembre, mentre que la gespa es col·locarà els dies 7 i 8 de setembre.

El sistema de calefacció que s'instal·larà al Camp Nou ja el tenen 14 dels 18 equips de la Lliga holandesa, entre ells l’Ajax d’Amsterdam o el PSV Eindhoven. També el tenen altres equips de primer nivell com el Shakhtar Donetsk, el Copenhagen i el Schalke 04.

stats