En breu
Esports 28/01/2013

El Barça fa fora Masip després de dos anys de mala relació

Albert Solé
1 min
El Barça fa fora Masip després de dos anys de mala relació

BARCELONAA falta de les explicacions oficials del Barça, l'adeú d'Enric Masip com a secretari tècnic de la secció d'handbol blaugrana està confirmat. La notícia, avançada dissabte per Catalunya Ràdio, no va ser desmentida ahir, i ara només falta que el club la faci oficial i n'expliqui els motius. Les dues parts han arribat a un acord perquè volien evitar arribar a un judici, però si la relació contractual s'ha trencat abans d'hora és perquè el club ha decidit prescindir del secretari tècnic, un càrrec que ocupava Masip des de feia 5 anys.

Enric Masip ha estat vinculat al Barça durant els últims 23 anys de manera ininterrompuda. Els 14 primers com a jugador, formant part del dream team i com a capità, i té la samarreta penjada al Palau Blaugrana. Quan es va retirar va passar dos anys treballant a la Fundació del Barça i en els últims cinc havia sigut secretari tècnic de la secció.

Cap de les dues parts encara no ha volgut parlar i, per tant, els motius de l'acomiadament es desconeixen. El que sí que era vox populi en el món de l'handbol és que no hi havia gaire feeling entre Enric Masip i la directiva actual des de la seva arribada al club, el 2010.

E l símptoma que feia intuir que alguna cosa passava últimament és que des de feia un temps el club no permetia que Masip fes declaracions als mitjans de comunicació.

stats