Futbol femení
Esports 04/10/2017

El Barça femení encarrila el pas a vuitens a Noruega

Els gols de Martens, Duggan, Alves i Mariona deixen l'eliminatòria gairebé sentenciada a l'anada

N.a.
L'expedició del Barça femení al camp de l'Avaldsnes

BarcelonaEl pas a vuitens de final no està fet però gairebé. El 0-4 que el Barça femení s'ha endut de terres noruegues en l'anada dels setzens de la Champions contra l'Avaldsnes deixa les blaugranes amb peu i mig a la següent ronda europea. Dimecres que ve tocarà concretar l'eliminatòria al Miniestadi (18.30 h, Barça TV).

Ha costat obrir el marcador a Haugesund, on l'Avaldsnes ha fregat l'ensurt amb una centrada-xut que Paños ha hagut de treure de sota pals quan encara lluïa el 0-0 a l'electrònic. Però qui portava el pes era el Barça que, de mica en mica, ha anat avançant metres per rondar l'àrea rival. Fruit del domini, ha arribat el primer gol, obra de Martens, que ha resolt amb qualitat una gran acció individual.

L'avantatge, encara que fos mínim, ha donat seguretat al Barça, que a la segona meitat ha pogut sentenciar en deu minuts fantàstics. L'anglesa Toni Duggan, un de les cinc fitxatges que ha tret Fran Sánchez a l'onze titular, ha fet el segon gol al minut 70. I sense que l'Avaldsnes pogués reaccionar, Andressa Alves ha pogut marcar el tercer que deixava molt de cara l'eliminatòria. Per acabar-ho d'arrodonir, Mariona Caldentey ha fet el 0-4 definitiu a nou minuts del final.