Esports 01/08/2013

El barcelonisme acomiada Antoni Ramallets

L'església de Sant Joan de Mediona s'ha omplert per dir l'últim adéu al mític porter del Barça de les Cinc Copes

Ara
1 min

BarcelonaEl barcelonisme s'ha reunit aquest dijous al matí a l'església de Sant Joan de Mediona per donar l'últim adéu a Antoni Ramallets.

El mític porter barcelonista, que va morir dimarts als 89 anys d'edat, ha sigut acomiadat per tots els veïns del poble, amics i familiars, a més d'una àmplia representació del Barça.

A l'enterrament, el club hi ha estat representat pel president, Sandro Rosell, i el vicepresident Jordi Cardoner i el director esportiu del primer equip, Andoni Zubizarreta. També s'hi han apropat els expresidents Josep Lluís Núñez i Joan Laporta. Pel que fa a l'Agrupació Barça Jugadors, el seu president, Ramon Alfonseda, s'ha arribat a Mediona per dir l'últim adéu al mític porter blaugrana.

Del primer equip blaugrana hi ha anat el tècnic, Tata Martino, a més de Jordi Roura, Aureli Altimira i José Ramon de la Fuente, i els quatre capitans, Carles Puyol, Xavi Hernández, Andrés Iniesta i Víctor Valdés; aquest últim tenia una relació especial amb Ramallets.

El secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau, i el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subíes, també s'han apropat a Sant Joan de Mediona aquest dijous al matí.

stats