2a divisió
Esports 17/08/2013

El Barça B ensopega contra el Mirandés en el debut a la Lliga (2-1)

L'equip que entrena Eusebio Sacristán ha fet una molt bona segona part i ha tingut ocasions de sobres per empatar. Dani Nieto ha anotat l'únic gol del filial

M.m.

BarcelonaEl Barça B ha debutat amb derrota a la Segona Divisió. L'equip que entrena Eusebio Sacristán ha fet un partit correcte, i molt bo al segon temps, però malgrat aquestes circumstàncies no ha pogut contra un Mirandés que ha sabut ser letal en les poques arribades que ha tingut a la porteria de Masip (2-1).

El partit l'ha obert Iriome al primer temps (21'), aprofitant una badada de col·locació de la defensa del filial. Ja no hi ha hagut més gols en aquest primer període, però sí al primer minut de la represa, quan el local Díaz de Cerio ha marcat el segon per al Mirandés.

A partir d'aquí el Barça B ha agafat el domini del partit mentre que els de Miranda de Ebro s'han tancat al darrera. Dani Nieto ha aprofitat un mal rebuig cap al porter per robar la pilota al punt de penal i escurçar el marcador. Després d'aquest gol vindrien noves arribades del filial que no acabarien en gol per ben poquet. Fins i tot, els jugadors han reclamat un possible penal al temps de descompte –la pilota ha tocat a les mans d'un defensa– però l'àrbitre ha considerat que l'acció era involuntària.

Lesió d'Edgar Ié

La mala notícia del partit ha estat la lesió del jugador del filial Edgar Ié, que ha hagut d'abandonar el terreny de joc al minut 81 per una lesió al genoll. En el sue lloc ha entrat Bagnack, que aquesta setmana s'ha estat entrenant amb el primer equip del Barça però que ha començat el partit a la banqueta per decisió tècnica.