FUTBOL FEMENÍ
Esports 16/06/2013

El Barça busca el doblet en la final de la Copa de la Reina contra el Prainsa

Natalia Arroyo
1 min

Barcelona.Una Copa de la Reina -amb gol d'Olga a la pròrroga contra l'Espanyol- va obrir la ratxa de títols del Barça femení fa dues temporades després d'anys de creixement discret amb alguna Copa Catalunya. Va ser també a Las Rozas, on avui les blaugranes buscaran repetir aquell èxit en una altra final de la Copa de la Reina, que en aquest cas les enfrontarà al Prainsa Saragossa (11 h, Marca TV), un finalista sorprenent després d'eliminar el Llevant i el Sant Gabriel.

L'equip de Xavi Llorens, que hi arriba pletòric després de tombar l'Atlètic de Madrid i el Rayo Vallecano, és favorit (ha golejat les aragoneses en els dos partits de Lliga, 6-2 i 0-4), però no es refia d'un rival que no té res a perdre en la segona ocasió que disputa una final de Copa. L'anterior va ser el 2009 i va perdre contra l'Espanyol per 5-1 a la Romareda.

Un rècord periquito

Dinàmic i intens, l'atrevit Prainsa és l'últim obstacle que separa el Barça d'un doblet que fa set anys que no aconsegueix cap equip, des que l'Espanyol va tancar una temporada rodona el curs 2005-2006 amb la Lliga i la Copa. El Llevant el 2008 i el Rayo el 2010 es van quedar a les portes d'aconseguir-ho. Després d'assaltar San Mamés a la Lliga, al Barça només li falta ara la Copa.

stats