Futbol Femení
Esports 03/02/2013

El Barça derrota l'Atlètic de Madrid (2-0) i retalla punts al líder, que empata a Palma

Les blaugranes se situen a cinc punts de l'Athletic i a un de les matalasseres, que han patit la primera derrota de la temporada. L'Espanyol no falla a Sevilla i tampoc el Sant Gabriel a Pamplona

La matalassera Nagore intenta un retall davant la blaugrana Virginia

Sant Joan DespíEl Barça ha provocat la primera derrota de la temporada de l'Atlètic de Madrid (2-0), després d'un partit igualat i emocionant que un gol de Corredera al minut 61, amb un fort xut creuat, i, un últim de Kenti sobre el temps afegit en una acció de contraatac, han decantat en favor del bàndol blaugrana. La jornada, a més, ha sigut rodona per a les noies de Xavi Llorens ja que, a més de sumar tres punts contra un rival directe, han vist com l'Athletic ensopegava a Palma i empatava a tres contra el Collerenc. Les basques continuen sent líders en solitari, però senten l'alè de les perseguidores un pèl més a prop.

A Sevilla, l'Espanyol ha hagut de remuntar per endur-se la victòria després d'un partit difícil i disputat (1-2) que s'ha resolt a vint minuts del final. Les locals s'han avançat en el primer xut a porteria (un gran gol per l'escaire), però Vane, rematant una acció a pilota aturada, ha pogut empatar abans del descans. A la represa, Monforte ha caçat un refús després d'una falta per donar el triomf al seu equip. Amb aquest resultat, les de Luis Carrión consoliden la seva posició de Copa de la Reina i deixen enrere els rivals directes.

Tampoc ha fallat en el seu desplaçament el Sant Gabriel, que ha derrotat el Lagunak a Pamplona (1-2). Les noies de Takahisa Shiraishi s'han avançat aviat en el marcador contra el cuer i han ampliat l'avantatge a la represa amb un gol de Baudet. Les navarreses, esperonades pel punt que van sumar la setmana passada, han retallat diferències a través de Sara i a punt han estat d'empatar. Els tres punts, sumat a la derrota del Cajasol, deixa el 'Sangra' a dos punts de la Copa de la Reina.

Era l'objectiu més ambiciós del Llevant Les Planes, però les de Sant Joan Despí s'han allunyat de les primeres vuit posicions després d'una mala ratxa de resultats en el 'Tourmalet' contra els poderosos Llevant, Athletic, Espanyol i Rayo. L'última ensopegada ha sigut a casa contra les madrilenyes, que les han derrotat 2-5.