Futbol Femení
Esports 15/06/2013

El Barça busca el doblet contra el Prainsa Saragossa a la final de Copa de la Reina (11h)

Les noies de Xavi Llorens no amaguen que són les grans favorites, després d'haver-se desfet del Rayo als quarts i l'Atlètic de Madrid en semifinals. Les aragoneses han deixat enrere el Sant Gabriel i el Llevant

Natalia Arroyo
1 min
Les jugadores del Barça celebren el títol de Lliga aconseguit a San Mamés

BarcelonaEl Barça femení va obrir el seu cicle guanyador amb un títol de Copa de la Reina l'any 2011. Des d'aquell èxit, ha guanyat dues Lligues consecutives però la temporada passada es va quedar sense ni tan sols poder trepitjar la final de Copa. Aquest diumenge pot refer-se d'aquella ensopegada i aconseguir el 'doblet' si derrota el Prainsa Saragossa a Las Rozas (Madrid) a les 11h (Marca TV).

Les blaugranes no amaguen que són les favorites contra un conjunt aragonès que, tot i assumir la seva inferioritat i després d'haver sortit escaldat en els dos enfrontaments de Lliga (6-2 i 0-4), confia en les seves opcions. Sobretot si aconsegueix mantenir la solidesa defensiva que li va permetre superar el Llevant en semifinals. Si, a més, aprofita les ocasions de gol que tinguin (com contra el Sant Gabriel als quarts de final), pot donar un ensurt a un Barça que arriba pletòric després de desfer-se de l'Atlètic de Madrid i el Rayo Vallecano.

Serà el segon cop que el Prainsa Saragossa arribi a una final de Copa, després d'haver-la jugat per primer cop en l'edició del 2009. Tot i avançar-se en el marcador, va perdre 5-1 contra l'Espanyol a La Romareda. El Barça, d'altra banda, intentarà recollir el testimoni de l'Espanyol, l'últim equip que va guanyar els dos principals títols en una mateixa temporada. Ho va fer en el curs 2005/06.

stats