En breu
Esports 09/03/2012

El Barça accepta el 'perdó' de la Cope però no convenç Apel·lació

1 min
El Barça accepta el 'perdó' de la Cope però no convenç Apel·lació

El secretari i portaveu de la junta directiva del Barça, Toni Freixa, va comparèixer ahir en roda de premsa per exposar les decisions preses per la junta en la reunió d'aquest dimecres. Segons va explicar Freixa, el club blaugrana accepta la rectificació de la cadena Cope per les acusacions de dopatge, encara que la quantitat econòmica que pagarà la cadena no és la que, en un primer moment, reclamava l'entitat.

La raó per no allargar el procés judicial i conformar-se amb els 200.000 euros que abonarà l'emissora al Barça és evitar que el debat passi a centrar-se en la qüestió econòmica i oblidi el problema real. "La pretensió principal de la demanda era que es reconegués una intromissió. L'emissora ho va fer a la seva pàgina web. Ara teníem dues opcions: continuar el procediment únicament per parlar de diners o admetre l'assentiment i decidir què en fem. Això és el que hem fet. Destinarem els 200.000 euros a La Marató, contra la pobresa i l'exclusió social", va afirmar Freixa.

Ahir també es va confirmar que el Comitè d'Apel·lació manté la sanció d'un partit a Gerard Piqué per l'expulsió contra l'Sporting de Gijón. El Comitè va desestimar el recurs presentat pel Barça i ratifica la sanció, que obligarà el central blaugrana a perdre's el pròxim partit de Lliga contra el Racing de Santander.

stats