Barça
Esports 03/08/2013

El Barça, a Tel Aviv per començar el Peace Tour

L'equip ha aterrat a Israel al migdia, on farà el Peace Tour durant dissabte i diumenge. Sandro Rosell encapçala la representació blaugrana

Ara
1 min
Neymar saluda a l'avió del Barça

BarcelonaEl Barça és a Tel Aviv, on ha aterrat aquest migdia per començar el Peace Tour que el tindrà a Israel fins diumenge. L'expedició blaugrana l'encapçalen el president Sandro Rosell, els vicepresidents Josep Maria Bartomeu, Javier Faus i Jordi Cardoner i els directius Jordi Moix, Ramon Ponet, Dídac Lee i Josep Ramon Vidal-Abarca, a banda del director de l’Àrea de Futbol, Andoni Zubizarreta. Els 24 jugadors de la plantilla, entre els quals no hi ha Puyol, s'han desplaçat també per celebrar aquest dissabte a la tarda el primer clínic, que consistirà en tallers i minijoc en què participaran desenes de nens palestins.

Després de creuar a Palestina, l’expedició visitarà la Basílica de la Nativitat, a Betlem. Al voltant de les 18 hores està prevista l’arribada a la Muqata de Betlem, seu de la presidència palestina, on es farà la recepció oficial amb el president de l’Autoritat Nacional Palestina, Mahmud Abbas, i les autoritats locals.

stats