Handbol
Esports 26/08/2013

El Barça derrota el Taubate brasiler i es classifica per les semifinals de la Super Globe (18-32)

L'equip de Xavi Pasqual ha tornat a patir a l'inici però ha marxat amb avantatge al descans i no ha donat opció al rival al segon temps. Cederic Sorihando, amb 7 gols, ha estat el màxim golejador

Martí Molina

BarcelonaEl Barça d'handbol s'ha assegurat el passi a les semifinals de la Super Globe –el campionat del món de clubs– després de derrotar aquest dilluns el Taubate brasiler (18-32). L'equip que entrena Xavi Pascual ha tornat a patir a l'inici però ha marxat amb avantatge al descans i no ha donat opció al rival al segon temps. La secció blaugrana es jugarà el primer lloc del grup aquest dimarts, en el darrer partit de la fase regular contra l'Etoile Sahel de Tunísia (13 h).

El conjunt brasiler ha començat amb força i s'ha posat per davant al marcador, aconseguint un primer parcial favorable de 4-2. Igual que en el debut, al Barça li ha començat arrancar però un cop ha engreixat la màquina ja no ha tingut rival. Els de Pasqui han capgirat el marcador poc després i al descans guanyaven de cinc punts (10-15). Al segon temps, els blaugranes han pogut marcar 17 gols, mentre que els brasilers tan sols n'han anotat 8.

Cederic Sorihando, amb set dianes, ha estat el màxim anotador del partit –i del Barça–, seguit de les quatre dianes culers que han marcat Kiril Lazarov, Juanín García i Jesper Nodesbo.