Futbol Femení
Esports 24/02/2013

El Barça goleja la Reial Societat a casa i l'Espanyol guanya el Llevant per la mínima

Mely, Gema Gili, Alexia i Kenti han marcat els gols de les blaugranes, mentre que Willy ha donat el triomf a les periquites al Poliesportiu Natzaret. Al derbi entre el Llevant Les Planes i el 'Sangra', empat a zero gols

Natalia Arroyo
2 min
Les jugadores del Barça celebren un dels gols contra la Reial Societat

BarcelonaEl Barça femení segueix a la caça de l'Athletic Club, que no ha fallat contra el Cajasol San Juan tot i la neu que ha tapat la gespa de Lezama (2-1), i ha golejat la Reial Societat 4-0 a Sant Joan Despí. Mely ha avançat les locals poc abans del descans i Gema Gili, Alexia i Kenty han ampliat l'avantatge per deixar els tres punts a Barcelona.

L'Espanyol, d'altra banda, escurça diferències amb els equips de la zona alta i s'afiança en una sisena posició que sembla reservar-li ja una plaça per jugar la Copa de la Reina. Les periquites han sumat un treballadíssim triomf contra el Llevant a València (0-1), gràcies al gol de Willy només arrencar la segona meitat. L'equip de Luis Carrión recupera sensacions abans d'enfrontar-se a l'Athletic, el Cajasol Trigueros i el Rayo Vallecano, compromisos que afronta sense pressió però amb molta ambició.

En el derbi català que tancava la jornada, el Llevant Les Planes i el Sant Gabriel s'han repartit un punt amb un empat sense gols al Municipal Les Planes (0-0). Les visitants han disposat d'ocasions per marcar però Gio, Marta Cubí i Lilo han fallat les seves oportunitats davant la portera Pam. Les de Sant Joan Despí han amenaçat a través d'accions a pilota aturada. Al final el marcador no s'ha mogut i reparteix un punt que satisfà sobretot l'equip de Takahisa Shiraishi, que manté plaça de Copa de la Reina, amb dos punts de marge sobre el novè classificat.

La resta de resultats de la jornada són:

Athletic Club 2-1 Cajasol San Juan

Prainsa Saragossa 0-3 Atlètic de Madrid

Lagunak 0-5 València

Collerenc 3-1 Rayo Vallecano

Sevilla 2-2 Llanos Olivenza

Classificació - 22a jornada

1r, Athletic 57

2n, Atlètic de Madrid 53

3r, Barça 52

4t, Llevant 44

5è, Rayo Vallecano 41

6è, Espanyol 37

7è, Prainsa Saragossa 33


8è, Sant Gabriel 30

9è, Cajasol San Juan 28


10è, Reial Societat 23


11è, Llevant Les Planes 23

12è, València 21

13è, Collerenc 20

14è, Sevilla 20

15è, Llanos Olivenza 12

16è, Lagunak 1

stats