BÀSQUET - LLIGA ENDESA
Esports 18/02/2013

El Barça Regal remunta 16 punts contra el Fuenlabrada

Navarro oferint el títol de Copa abans del partit contra el Fuenlabrada.

BarcelonaHi ha partits que fan mandra al Barça Regal, que ahir es va veure obligat a remuntar 16 punts i a anotar una cistella sobre la botzina (Ante Tomic) per superar el Mad-Croc Fuenlabrada (72-70). Joan Carles Navarro va descansar per recuperar-se de les seves molèsties al turmell dret. A més, Xavi Pascual va mantenir Joe Ingles com a jugador descartat, en un dia en què l'equip blaugrana va aprofitar per oferir el títol de la Copa del Rei als seus aficionats.

El Mad-Croc Fuenlabrada va començar el partit anotant 7 dels seus 9 primers intents de triple i va aconseguir una renda de 13 punts al primer quart. La renda visitant va créixer fins als 16 punts davant la incredulitat dels 5.314 espectadors que van presenciar el partit i l'alegria de Trifon Poch, que va encertar amb les seves defenses alternatives. La recta final va ser molt emocionant i una cistella d'Ante Tomic sobre la botzina va decidir el partit.

Derrotes de Penya i Manresa

Per la seva banda, el Fiatc Joventut va fallar 25 intents de triple i va caure a casa contra l'Uxue Bilbao (70-81). I el Bàsquet Manresa va perdre contra el Reial Madrid (104-70) un partit en què la defensa de l'equip català va patir en excés contra un rival amb ganes de reivindicar-se després de dues derrotes consecutives.