Liga Endesa
Esports 10/06/2013

Barça Regal, un malson de 364 segons

L'equip blaugrana ve encaixar 21 punts i va perdre 5 pilotes en els últims 6 minuts i 34 segons del primer partit de la final de la Lliga Endesa

Xavi Pascual es posa les mans al cap

BarcelonaEl Barça Regal va arribar als últims 6 minuts i 34 segons del primer partit de la final de la Lliga Endesa amb un avantatge de 10 punts contra el Reial Madrid. L'equip blanc va capgirar el marcador gràcies a un parcial de 21-7 en què Sergio Rodríguez va anotar 12 punts. L'aportació ofensiva blaugrana es redueix a cinc tirs lliures de Joan Carles Navarro i una cistella de Marcelinho Huertas.

Dels 12 atacs del Barça Regal tan sols 3 van servir per sumar punts. La resta es resumeixen en tres pèrdues de pilota de Joan Carles Navarro, dues de Víctor Sada, un tir fallat per Brad Oleson i dos triples sense encert de Víctor Sada i Marcelinho Huertas.

Pablo Laso va arriscar alternant tres tipus de defensa en aquesta recta final: una zona 1-2-2 amb Marcus Slaughter com a jugador més avançat, una mixta sobre Joan Carles Navarro i una individual. Xavi Pascual va intentar dividir la zona amb un bloqueig directe central i atacar la individual amb '4 Lado', un sistema en què Joan Carles Navarro acaba rebent un bloqueig lateral directe.