BÀSQUET: EUROLLIGA
Esports 27/01/2012

El Barça Regal guanya per tercera vegada consecutiva a Tel Aviv

àlex Gozalbo
1 min
Fran Vázquez supera Richard Hendrix amb una esmaixada al Nokia Arena de Tel Aviv.

El Barça Regal ha perdut molts dels trets que el fan fàcil de reconèixer, però en manté un, el caràcter competitiu, que li serveix per guanyar en pistes de dificultat extrema, com la del Maccabi Electra. El conjunt blaugrana va endur-se la victòria de Tel Aviv, on els dos millors equips del grup H van disputar un partit de bàsquet que durant molt minuts va semblar d'handbol. Pocs punts, atacs condicionats per les defenses i canvis constants de jugadors.

Mentre espera que l'equip creixi i Joan Carles Navarro recuperi el seu nivell d'incidència habitual, Xavi Pascual va ajudar el Barça Regal a guanyar amb diverses situacions tàctiques. En defensa, va allunyar Sofo Schortianidis de la cistella. En atac, va evitar els canvis defensius del rival amb moltes possessions per a Erazem Lorbek i bloquejos directes d'un Fran Vázquez que en les continuacions va saber trobar espai lliure al centre de la zona local.

Tot i els problemes, el Barça Regal va sobreposar-se i, com tots els bons equips guanyadors, va jugar millor l'últim quart del partit que els tres anteriors. En va tenir prou per sumar la victòria a Tel Aviv, on l'equip blaugrana ja s'havia imposat en les dues últimes visites, els anys 2009 i 2011.

El triomf, important també per la diferència de punts (14), deixa el Barça Regal com a líder en solitari del grup. L'equip blaugrana, que dijous rebrà el Zalgiris Kaunas al Palau Blaugrana, comença a tenir endreçada la seva classificació per als quarts de final de l'Eurolliga.

stats