BÀSQUET - LLIGA ENDESA
Esports 19/12/2011

El Barça Regal cau a Vitòria i podria perdre Navarro (71-60)

David R. Jover
2 min
El Barça Regal cau a Vitòria 
 I podria perdre Navarro (71-60)

"Ho hem fet gairebé tot malament", va comentar Xavi Pascual després del partit. l és que el Barça va mostrar ahir contra el Caja Laboral la seva pitjor versió. Va estar desdibuixat i sense la fluïdesa necessària per superar el conjunt basc, que des del primer minut va sortir a mossegar i amb molta més ambició que els catalans, massa pendents de l'estat físic de Joan Carles Navarro, que per culpa d'unes molèsties a la planta del peu tan sols va poder jugar vuit minuts. Sense Navarro, que podria perdre's diversos partits, el Barça és un altre, molt més tou. Va anar per sota durant tot el partit -només va anotar 22 punts en el primer temps- i no va inquietar gens els bascos. En l'últim quart el Barça Regal tampoc va poder apropar-se gaire al Caja Laboral, i tan sols es va situar a set punts, 58-51, al minut 34.

Però un temps mort de Dusko Ivanovic ho va tornar a canviar tot. Un parcial de 13-3 en tres minuts va acabar de matar els catalans, molt erràtics en la presa de decisions quan calia assegurar cistelles. El 71-54 no va tenir remei i només Chuck Eidson va pensar en el basket average anotant dos triples finals per deixar el desavantatge final en onze punts, 71-60. Sens dubte, una setmana negra per al Barça Regal, que dijous també va perdre a Siena en l'Eurolliga.

D'altra banda, el Fiatc Joventut i l'Assignia Manresa també van caure en els seus partits a domicili. El que va tenir més opcions va ser la Penya, que a la pròrroga va perdre a Màlaga (89-88), mentre que el Manresa no va tenir res a fer contra el Reial Madrid (83-61).

stats