BÀSQUET - EUROLLIGA
Esports 31/01/2013

Barça Regal - Montepaschi Siena, duel al Palau

àlex Gozalbo
1 min
Álex Abrines tindrà fitxa del filial blaugrana.

BARCELONA.El Barça Regal rep aquest vespre (20.45 hores, Esport3) el Montepaschi Siena, líder invicte del grup F de l'Eurolliga. Xavi Pascual, l'entrenador de l'equip blaugrana, no podrà comptar amb Joan Carles Navarro, que es va lesionar contra l'Uxue Bilbao Basket, ni amb Brad Oleson, que aquesta temporada no podrà competir a la competició europea. A més, el tècnic té els dubtes de Víctor Sada, Nate Jawai i Álex Abrines.

"Hem de ser fidels al nostre estil, tenir capacitat per trobar les nostres eines i mecanismes. Som dos equips totalment diferents", diu Xavi Pascual, que ha preparat una defensa especial per minimitzar la incidència en el joc de Bobby Brown, el millor jugador del mes a l'Eurolliga. L'equip italià encara no coneix la derrota en el Top 16, en què acumula cinc victòries.

Abrines, fitxa del filial

El Barça Regal ha tramitat fitxa del filial a Álex Abrines. El jove escorta no jugarà amb el Barça B a l'Adecco Or, però deixa lliure la llicència del primer equip per a Brad Oleson, que dimecres va ser presentat com a nou jugador blaugrana. Xavi Pascual va confirmar la notícia avançada per l'ARA. "Per un tema burocràtic, Álex Abrines tindrà fitxa del segon equip", va explicar el tècnic. Actualment el Barça Regal té 14 jugadors i encara busca completar la plantilla amb un pivot.

stats