LLIGA ENDESA
Esports 20/01/2013

Barça Regal i Manresa necessiten guanyar per millorar l'autoestima

Ara
1 min

BARCELONAAvui es disputen el gruix de partits de la 19a jornada de la Lliga Endesa de bàsquet, la primera de la segona volta de la competició. I tant el Barça Regal com el Manresa necessiten guanyar per encarar la segona part del curs amb prou moral per assolir els objectius respectius: els blaugranes, acabar entre els quatre primers, i els manresans, evitar la zona de descens.

El Barça Regal visita la pista del Blancos de Rueda de Valladolid (12 h, Esport 3) just després de guanyar el Besiktas a l'Eurolliga. Això sí, Xavi Pascual continua sense poder comptar amb el lesionat Joan Carles Navarro. Els blaugranes, setens a la classificació, s'enfronten a un equip que ja va guanyar al Palau en el primer partit de la competició.

Per la seva banda, el Bàsquet Manresa rep un Blusens Monbus (19 h) que va quedar-se a les portes de la Copa. Els del Bages només han guanyat dos partits aquesta temporada, tot i que han completat bones actuacions a casa i en més d'un partit -com la setmana passada contra el Caja Laboral- han estat a un sol pas del triomf. Jaume Ponsarnau té tots els jugadors disponibles.

stats