Esports 05/03/2012

El Barça supera el Noia i s'adjudica la Copa del Rei (3-2)

El Barça supera
 El Noia i s'adjudica  La Copa d'hoquei (3-2)

Gaby Cairo va aconseguir ahir al pavelló del Garraf de Vilanova i la Geltrú contra el Noia Freixenet la seva primera Copa del Rei com a tècnic blaugrana. Després de guanyar-ne quatre com a jugador, l'entrenador argentí va complir un repte més en la seva nova experiència com a entrenador i va sumar la dinovena Copa de la història de la secció.

El Noia Freixenet de Ferran López va plantar cara al Barça durant la final. No es va arronsar mai i va tenir el premi d'avançar-se en el marcador amb un gol de Toni Seró, que ahir va estar excels. Va ser un gol tardà -no va arribar fins al minut 20 de partit- però al Barça li va anar d'allò més bé per despertar-se i trencar el partit en cinc minuts fabulosos de Marc Torra. L'1-1 el va fer Torra, que va donar el segon gol un minut després al rematador Pablo Álvarez, un dels millors jugadors del món en pilotes al segon pal. El 3-1 amb què es va arribar al descans el va marcar el vigatà Mia Ordeig.

Ala segona part, que va ser un calc del final de la primera, Pugbí va ser el millor jugador del Noia. El porter del Noia va evitar diversos gols del Barça i va donar vida als seus, que van acusar el cansament i la gran rotació del Barça. A falta de quaranta segons, un altra vegada Toni Seró va fer el 3-2 de penal, però l'intent del Noia d'empatar el partit i forçar la pròrroga va ser fallit. El títol va anar a parar a un Barça que va veure com Marc Torra -autor de set gols en tres partits- era proclamat MVP de la final.