Handbol
Esports 24/08/2013

El Barça debuta al Mundial de Clubs contra l'Al Rayyan de Qatar

Els de Xavi Pasqual busquen l'únic títol que falta a les vitrines del museu blaugrana, en una competició que es disputa a la ciutat de Doha (14 h)

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça d'handbol debuta aquest diumenge al Campionat del Món de Clubs que es disputa a Doha (Qatar), un torneig que s'ha bategat amb el nom de Super Globe, i que és l'únic que falta a les vitrines del museu blaugrana.

El primer rival de l'equip que entrena Xavi Pasqual és l'Al rayyan de Qatar, equip que va ser campió de la lliga domèstica la temporada 2011-12 i que entrena el croat Ilija Puljevic.

El primer títol de la temporada es disputa a Qatar i consta d'una fase regular amb dos grups de quatre equips, unes semifinals i la final. El conjunt blaugrana, enquadrat al grup B, debuta aquest diumenge contra l'Al Rayyan local (14 h, hora catalana), el dilluns jugaran contra el Tabate brasiler (15 h) i tancaran la primera fase el dimarts contra l'Etoile Sahel de Tunísia (13 h). En cas que els actuals campions de la Lliga Asobal superin els seus rivals, es classificaran per a les semifinals, que es disputaran el dijous 29 d'agost –18 hores o 20.15, depenent de si són primers o segons classificats–. Mentre que el divendres 30 d'agost es disputarà la final d'aquest prestigiós torneig (20 h).

D'altra banda, al grup A hi ha el vigent campió d'Europa, l'Hamburg, conjuntament amb l'Al-Sadd de Qatar –el conjunt amfitrió–, l'Universitat de Sidney australià i un club convidat de Qatar, El Jaish.

stats