BARÇA - LLIGA DE CAMPIONS
Esports 30/03/2012

El Barça i el Milan s'enfronten per l'estat de la gespa de San Siro

El Barça es queixa a la UEFA per l'estat de la gespa de San Siro. El Milan es defensa dient que l'ens europeu va considerar-la adequada i que el Barça no va protestar després d'entrenar-s'hi dimarts.

Nuria García
2 min
PROTESTA El Barça es va queixar a la UEFA per l'estat de la gespa de San Siro.

BARCELONA."Ha tingut molt de mèrit intentar jugar bé a futbol per com estava la gespa. El camp relliscava, era perillós, i a la mitja part he dit als jugadors que no arrisquessin al darrere". Aquestes eren les paraules de Pep Guardiola, l'entrenador del Barça, després del partit contra el Milan de la Lliga de Campions. Les queixes de Guardiola es van convertir ahir en una queixa formal que el club blaugrana va presentar al delegat de la UEFA, Mikalai Varabyov. Va ser ell qui va demanar explicacions al club italià per l'estat de la gespa de San Siro.

El club italià va defensar-se amb un comunicat que va penjar a la seva web. El Milan va assegurar que l'estat de la gespa va ser considerat "adequat" pels delegats de la UEFA i pels dos àrbitres durant la visita que van fer a San Siro el matí abans del partit. A més, el club recorda que el Barça es va entrenar el dia abans sobre aquella mateixa gespa i no va presentar llavors cap queixa de l'estat del camp. Per últim, el Milan destaca que, tot i que es va decidir en la reunió prèvia al partit que s'havia de regar el camp, no es va fer a causa de l'alta humitat.

Entrenament a Interello

Els jugadors del Barça es van exercitar ahir a Milà per començar a preparar el partit de dissabte (22 hores) contra l'Athletic Club. A causa de la jornada de vaga d'ahir, el Barça va decidir quedar-se un dia a Milà després del partit de Lliga de Campions i tornar avui al matí. Per això Pep Guardiola va planificar una sessió d'entrenament a Milà, al Centro Sportivo Giancinto Facchetti, propietat de l'Inter de Milà, conegut popularment com a Interello. Els jugadors que van ser titulars van fer treball de recuperació al matí i, a la tarda, van poder tenir unes hores de festa. Els blaugranes les van aprofitar per passejar i anar de compres per Milà.

Els jugadors viatjaran avui al matí a Barcelona i tan bon punt aterrin aniran al Camp Nou per fer el segon entrenament abans d'afrontar un nou partit de Lliga.

stats