FUTBOL
Esports 01/08/2013

El Barça debutarà a la Lliga contra el Llevant el diumenge 18 d'agost a les 19 hores al Camp Nou

L'Espanyol estrenarà la temporada al camp del Celta el dilluns 19 d'agost a les 22 hores

Ara
1 min

BarcelonaLa Lliga de Futbol Professional (LFP) ha donat a conèixer aquest dijous els horaris de la primera i segona jornades de Lliga a Primera Divisió.

El Barça debutarà al Camp Nou el diumenge 18 d'agost a les 19 hores contra el Llevant, mentre que l'Espanyol s'estrenarà a domicili contra el Celta el dilluns 19 d'agost a les 22 hores. El Madrid, per la seva banda, disputarà el partit contra el Betis a casa diumenge a les 21 hores.

Pel que fa a la resta d'equips del País Valencià, el València jugarà contra el Màlaga a casa dissabte a les 23 hores, l'Elx visitarà el camp del Rayo Vallecano dilluns a les 20 hores i el Vila-real tancarà la jornada –juntament amb el partit de l'Espanyol– jugant a l'estadi de l'Almeria dilluns a les 22 hores.

El segon partit de Lliga farà que el primer equip blaugrana viatgi a Màlaga per disputar el partit el diumenge 25 d'agost a les 21 hores. L'Espanyol jugarà el primer partit a casa el dissabte 24 a les 21 hores contra el València, i el Madrid visitarà Granada el dilluns 26 a les 21 hores. Pel que fa als altres equips valencians, l'Elx rebrà a casa la Reial Societat el dissabte 24 a les 19 hores, el Vila-real jugarà com a local contra el Valladolid el dissabte 24 d'agost a les 23 hores i el Llevant rebrà el Sevilla el diumenge 25 a les 21 hores.

stats