Esports 03/03/2016

Un Barça Lassa infame reacciona tard a Moscou (75-61)

L’equip blaugrana salva el ‘basket average’ en un partit horrorós contra el Khimki

àlex Gozalbo
Samardo Samuels intentant un llançament forçat.

BarcelonaUn Barça Lassa infame va reaccionar tard a la pista del Khimki (75-61), on va arribar a perdre per 23 punts de diferència. Un equip blaugrana tou, apàtic i desganat va protagonitzar els pitjors 25 primers minuts de la temporada en un partit en què no es podia permetre badar. El conjunt culer va aprofitar la desconcentració del rival rus en la recta final per maquillar el marcador i salvar el basket average contra un adversari directe en la lluita per una de les primeres quatre places del Grup F de l’Eurolliga.

La primera part del Barça Lassa va ser nefasta, tant pel que fa a encert com pel que fa a actitud. El Khimki, un bon equip ofensiu, ho va aprofitar per obrir una escletxa decisiva en el marcador. Sense punteria des de la línia de 6,75 metres i amb moltes pilotes perdudes, el conjunt català es va quedar ben aviat sense opcions de victòria. La màxima renda local va ser de 23 punts (56-33) a 14 minuts per al final, quan els visitants van treure l’orgull per millorar l’actitud i ajustar una mica un marcador que no van poder capgirar en cap moment. La relaxació del conjunt rus, que només va anotar 27 punts en la segona meitat, va ajudar a fer menys escandalosa la diferència.

“És un partit per oblidar. Hem jugat el pitjor partit d’aquest Top 16”, va dir Xavi Pascual, que durant els temps morts va criticar l’actitud dels seus jugadors. “No ens n’assabentem de res, no correm i estem quiets”, va cridar l’entrenador de l’equip blaugrana. “Hem comès moltes errades. No hem sortit concentrats i hem perdut moltes pilotes”, va reconèixer Joan Carles Navarro, capità del conjunt culer.