Esports 12/10/2017

El Barça Lassa es classifica per a la Ronda Elit de la UEFA Futsal Cup

Derrota el Chrudim (2-0) i en tindrà prou amb un empat a l'última jornada per ser primer de grup

El Barça Lassa ha derrotat el Chrudim

BarcelonaEl Barça Lassa ha enllestit la feina a la UEFA Futsal Cup i s'ha classificat per a la Ronda Elit a falta d'una jornada. Els d'Andreu Plaza han derrotat el Chrudim (0-2) i en tindran prou amb un empat en l'últim partit per ser primers de grup.

El segon partit de la fase de grups no ha tingut res a veure amb el primer, que els blaugranes van guanyar per golejada. Aquest cop el Barça Lassa ha hagut de patir i no ha sigut fins a la segona part, en una acció d'estratègia, que ha pogut inaugurar el marcador.

El gol de Ferrao a la sortida d'un córner, a falta de nou minuts, ha desestabilitzat el Chrudim, que ha perdut la confiança en la defensa. Només un minut després, Joselito feia el segon superant el porter en l'un contra un.

L'últim partit de la fase de grups serà aquest dissabte contra el Luparense (20.30 h, Barça TV), l'equip amfitrió.