Esports 26/02/2017

El Barça Lassa derrota el Reus Deportiu i suma la seva 21a Copa (3-4)

Els blaugranes, amb un 'hat trick' de Pau Bargalló, han aconseguit el triomf amb un gol a l'últim minut

M.m.
Pau Bargalló, MVP del Barça Lassa en la final de Copa contra el Reus Deportiu

BarcelonaEl Barça Lassa ha aconseguit la seva 21a Copa del Rei d'hoquei patins. Els blaugranes s'han desfet del Reus Deportiu (4-3) en una final igualadíssima i que s'ha resolt en un últim minut d'infart. Pau Bargalló, autor d'un 'hat trick' i de la darrera diana del partit, i designat MVP de la final, ha donat el triomf a l'equip de Ricard Muñoz.

Estava sent una Copa del Rei bastant igualada i competida i la final no ha decebut. Amb un pavelló d'Alcobendas ple, Barça i Reus han ofert un magnífic espectacle al parquet. "Hem acabat 3 a 4, ha estat un partit molt ofensiu i molt maco per a l'afició", destacava Aitor 'Pulpo' Egurrola, el porter i capità blaugrana.

El Barça, vigent campió, ha agafat distància amb els gols de Pau Bargalló (min 7) i Matías Pascual (min 17), però ha vist com els reusencs ajustaven l'electrònic poc abans del descans per mitjà de Raul Marín (min 22). L'equip de Mariotti no ha perdut mai la fe i ha trobat l'empat per mitjà d'Albert Casanovas. Era el minut 39, en quedaven 11 de joc per al desenllaç.

Bargalló ha tornat a posar amb avantatge el Barça, amb un xut des de mitjana distància que ha descol·locat la defensa del Reus. Els del Baix Camp, però, no han perdut la fe i, quan faltava poc més d'un minut, Raul Marín s'ha inventat una jugada personal, amb mitja volta inclosa, que ha tornat a situar l'empat al marcador (min 49).

El partit semblava condemnat al desempat però llavors ha arribat una caiguda de Pablo Álvarez. Els àrbitres han assenyalat penal i Pau Bargalló no ha perdonat: primer la pilota ha tocat el travesser, però després ell mateix ha esmenat l'error i ha fet el 3 a 4 a falta de 40 segons. El Reus Deportiu ja no ha tingut temps de reaccionar malgrat intentar-ho fins al darrer instant de partit.

"Ha estat una final molt emocionant. Sempre que ens posàvem al davant, ens empataven. Hem sabut creure en nosaltres, però, hem sabut patir i al final ens hem endut el títol", rematava Egurrola. És el 21è títol per als blaugranes i la novena Copa que aixeca el Pulpo.