Futbol Femení
Esports 10/03/2013

El Barça no té pietat del Lagunak (0-11) en una jornada amb ple de victòries catalanes

Les blaugranes han apallissat el cuer a Pamplona, l'Espanyol ha derrotat el Cajasol San Juan (3-0), el Sant Gabriel, amb pòquer de gols de Rocío, ha golejat el Collerenc (0-4) i el Llevant Les Planes s'ha desfet del València (1-0)

Les jugadores del Barça fan pinya abans d'un partit

Sant Adrià del BesòsJornada rodona per als quatre equips catalans a la Primera Divisió femenina, que han guanyat els seus partits i, a més, han deixat la porteria a zero.

El Barça ha apallissat el Lagunak a Pamplona. Als 20 minuts, les blaugranes ja guanyaven per 0-5 davant el cuer, que no ha pogut fer res per aturar l'amibició de les noies de Xavi Llorens. Les golejadores han sigut Olga (3), Alexia (2), Vicky (2), Karol (2), Corredera i Mely. Amb la derrota d'aquest diumenge, les navarreses, que només havien sumat un punt en tot el campionat, han consumat matemàticament el seu descens a Segona Divisió. La victòria de l'Athletic davant el Rayo a Lezama i de l'Atlètic de Madrid a Sevilla no permet les blaugranes retallar diferències amb els líders.

A Sant Adrià del Besòs, l'Espanyol ha aconseguit una treballada victòria davant el Cajasol San Juan (3-0). Maripaz, després d'un contraatac ben conduït per Willy, ha marcat el primer gol a les portes del descans, fent justícia als mèrits de les blanc-i-blaves. El domini local s'ha mantingut al segon temps i Débora, després d'una bona jugada de Brenda, ha fet el segon al minut 57 i l'extrem del planter, Alba Pomares, ha tancat el triomf amb el tercer gol, amb una bona definició davant la sortida de la portera andalusa.

El Sant Gabriel ha hagut d'esperar al segon temps per resoldre el seu difícil desplaçament a Palma. Les noies de Takahisa Shiraishi han golejat el Collerense (4-0) gràcies a Rocío Serrano, que ha signat un magnífic pòquer que consolida la plaça de Copa de la Reina per a les de Sant Adrià.

El Llevant Les Planes no sembla que hagi d'arribar a temps per assaltar la vuitena posició, malgrat haver trencat la mala ratxa de 7 jornades sense perdre amb una victòria per la mínima contra el València (1-0). El gol local ha arribat cinc minuts abans del final.