HANDBOL - CHAMPIONS LEAGUE
Esports 13/02/2012

El Barça Intersport no falla a la pista del Chambéry (19-30)

Comandats pels set gols del capità Laszlo Nagy i les aturades de Danjel Saric, el Barça Intersport va sumar una nova victòria a la Lliga de Campions i ja en porta vuit en els vuit partits disputats. Els homes de Toni Rubiella -que substitueix Xavi Pascual a la banqueta, que s'està recuperant d'una operació al cor- van ser superiors durant tot el partit i al descans ja dominaven per cinc gols, 10-15.

En la represa els Chambéry es va apropar a tres gols, 15-18, però un parcial d'1-5 va acabar de sentenciar el matx per als catalans, que finalment van marxar de França amb onze gols de renda, 19-30, en una pista on la temporada passada van acabar perdent. El pròxim partit del Barça Intersport pot certificar la primera posició del grup A, ja que s'enfrontarà dissabte que ve al Palau al segon classificat, el Croatia Osigurance.

D'altra banda a la Copa EHF el Fraikin BM Granollers va caure a la pista del Dinamo de Minsk per 35-27 en un mal partit dels vallesans, que hauran de remuntar a Granollers si volen passar a quarts de final.