HANDBOL - LLIGA DE CAMPIONS
Esports 18/03/2013

El Barça Intersport encarrila el pas a quarts (26-32)

M. Molina

BarcelonaEl Barça Intersport no va fallar i va guanyar el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions d'handbol contra el Bjerringbro-Silkeborg danès (26-32). Sis gols de renda que fan que els blaugranes tinguin gairebé els dos peus a la següent ronda. Diumenge vinent, al Palau, els de Xavi Pascual poden certificar el pas.

Els danesos van sortir molt intensos i van superar la defensa blaugrana en els primers atacs, però el porter Saric es va erigir com un autèntic mur i va acabar sent clau per al triomf blaugrana. D'un primer avantatge local de 5-3 al minut 7, es va passar a l'empat a 8 al minut 16. I al descans el marcador ja reflectia un 12 a 15 favorable al Barça.

A la represa es va mantenir el bon joc blaugrana, si bé els locals van sortir amb força i van escurçar distàncies fins a quedar-se a només un gol (17-18). Tanmateix, i malgrat la lesió de Víctor Tomàs, el Barça va saber ser intens i eixamplar el marcador. El Bjerringbro es va tornar a acostar, però l'última empenta visitant ja va ser definitiva.

Gurbindo, Raúl Entrerríos, Rutenka i Noddesbo, amb cinc gols cadascun, van ser els màxims golejadors del Barça Intersport.