Futbol Femení
Esports 31/08/2013

El Barça i l'Espanyol jugaran la final de la Copa Catalunya femenina (12 h, Esport 3)

Les blaugranes han derrotat 4-0 el Llevant Les Planes, mentre que les periquites han golejat l'Escola Comarcal de Futbol Les Garrigues per 9-0

Natalia Arroyo
2 min
Vicky amaga la pilota davant la pressió de Carol en el Barça-Llevant Les Planes de semifinals de la Copa Catalunya

Sant Boi de LlobregatNo hi haurà sorpreses en la final de la Copa Catalunya femenina. Aquest diumenge a Sant Boi (12 h, Esport3), el Barça i l'Espanyol buscaran el primer títol oficial de la temporada, després de superar amb contundència els seus compromisos en semifinals. Les blaugranes, principals favorites, s'han desfet del Llevant Les Planes per 4-0, mentre que les blanc-i-blaves han fet miques la combativa Escola Comarcal de Futbol Les Garrigues (tres categories inferior) amb un dur 9-0.

Des del començament el Barça ha assumit el domini de la primera semifinal i, amo de la pilota, ha iniciat un monòleg que el Llevant Les Planes ha intentat controlar. La lesió de Sarita ha complicat els plans defensius de les de Sant Joan Despí, que han vist, a més, com Vicky obria el marcador al minut 16 després de diverses bones ocasions. Alexia, al minut 28, ha acabat de sentenciar fent el 2-0. Ja a la segona meitat, Sonia i Kenti han ampliat diferències per arrodonir el triomf.

Tampoc ha tingut gaires problemes l'Espanyol per resoldre el seu duel contra l'Escola Comarcal de Futbol Les Garrigues, per a qui la presència en aquesta ronda final de la competició ja era un premi. L'equip de Primera Catalana només ha pogut resistir 10 minuts, quan Paloma –un dels nous fitxatges periquitos– ha iniciat la golejada amb un gol de cap. Sonia Zarza, amb dos gols consecutius ben entrat el primer temps, ha posat fi a la resistència de les de les Borges Blanques, que han pagat la fatiga de no haver fet pràcticament pretemporada. Bárbara ha fet el 4-0 amb què s'ha arribat al descans. En la segona meitat, i especialment en els últims minuts, han anat caient els gols, obra de Clàudia (2), Bárbara i Núria (2), que han deixat l'ampli resultat final de 9-0.

stats