FUTBOL FEMENÍ
Esports 11/05/2012

El Barça goleja l'Espanyol en el derbi (6-0) i té mitja lliga al sac

Tres gols de Soni i un de Karol han deixat el partit vist per a sentència abans del descans. Corredera, amb dos gols al segon temps, ha arrodonit la golejada

BarcelonaEl Barça segueix sent líder i té la lliga a tocar a falta de dues jornades per acabar el campionat. Les blaugranes han golejat amb crueltat l'Espanyol en el derbi disputat al Miniestadi, i superen amb una mostra de força el partit més complicat del calendari. Sonia, amb un 'hat trick', ha encarrilat una victòria contundent que Karol i Corredera, amb dos gols, han completat.

En la primera jugada del partit, sense haver arribat al primer minut de joc, Sonia ha fet l'1-0. El gol ha tret els nervis al Barça, els ha esborrat del cap l'opció d'una ensopegada. L'Espanyol, nerviós i cometent molts errors en defensa, ha vist com se li escapava el partit amb un penal per mans de Lara dins l'àrea. Sonia ha fet el 2-0 des dels onze metres i, poc després, ha sentenciat fent el tercer amb un xut centrat que ha entrat fregant el travesser.

A les acaballes del primer temps, Karol ha acabat de fer sang marcant el quart després d'una errada de Monforte en un refús dins l'àrea petita. El 4-0 ha desmoralitzat del tot el conjunt blanc-i-blau.

L'Espanyol ha intentat reaccionar després del descans, tenint la pilota un pèl més amunt que a la primera meitat, portant el pes d'un partit que sabia que no remuntaria. Però de seguida Corredera ha fet el 5-0 en un bon un contra un davant Mariajo.

El partit ha seguit avançant amb l'Espanyol, malgrat la desesperació i la impotència, intentant no desfer-se gaire, buscant el gol de l'honor. Maripaz ha tingut diverses ocasions, però en un cas el seu xut l'ha aturat Ràfols amb seguretat i en l'altre s'ha estavellat al lateral de la xarxa. El Barça ha fet el sisè al minut 74, obra de Corredera amb una mitja vaselina, aprofitant que l'Espanyol ja estava massa fora del partit.

Amb els tres punts d'avui, el Barça manté l'avantatge davant l'Athletic i podria guanyar la lliga la setmana que ve si torna a vèncer i l'equip basc perd.