HANDBOL: FINAL A QUATRE
Esports 28/05/2011

El Barça Borges vol regnar a Europa sis anys després

David R. Jover
1 min
El Barça de Rutenka intentarà guanyar aquesta tarda (15.15 hores) el Rhein Neckar.

Barcelona.El Barça Borges té l'oportunitat aquest cap de setmana de sumar la vuitena Copa d'Europa de la seva història. Una temporada de notable, després de conquerir la Lliga Asobal, pot acabar sent excel·lent si es fa el doblet. Però s'ha de ser caut. Anar amb cura. No creure's el que tothom pensa, que són els favorits.

L'any passat es van quedar a un pas de vèncer -van perdre a la final contra el Kiel-, però aquest any, tot i que els alemanys no hi són, sí que hi farà acte de presència el Ciudad Real, que només se'l podrà trobar a la gran final de diumenge si avui els de Xavi Pascual vencen el Rhein Neckar-Löwen, que els va fer la guitza a la segona fase -derrota al Palau i empat a Mannheim.

Cristian Ugalde, extrem esquerre del conjunt blaugrana, creu que els germànics són "molt perillosos amb els extrems" i que "tenen diversos jugadors capaços d'anotar des de nou metres sense gaire complicació, com Stefansson i Gensheimer".

El seu company Siarhei Rutenka, que ja n'ha guanyat quatre -una amb Celje i tres amb el Ciudad Real-, té clar que per aconseguir la Champions una de les coses que no pot fallar és la concentració. "Hem d'estar concentrats durant seixanta minuts", explica el lateral d'origen bielorús, que vol sumar la primera Copa d'Europaamb el Barça.

stats