Handbol
Esports 15/08/2013

El Barça d'handbol destrossa el Bordils (23-50) per plantar-se a la final de la Supercopa de Catalunya

Nikola Karabatic i Kiril Lazarov han debutat en el minut 15 de partit. El francès ha fet 4 gols i el macedoni, 5

BarcelonaEl Barça d'handbol ha fet miques el Bordils a les semifinals de la Supercopa de Catalunya (23-50), en el debut de Nikola Karabatic i Kiril Lazarov amb la samarreta blaugrana. L'equip de Xavi Pascual s'enfrontarà a la final al guanyador de l'Esplugues-Granollers.

Ha sigut un partit plàcid per als blaugranes, tot i que no han pogut distanciar-se en el marcador fins al quart d'hora de joc (4-9). A partir d'aquest moment, la diferència s'ha anat ampliant fins al contundent marcador final. El debut de Karabatic i Lazarov s'ha produït al minut 15 de joc. El francès, autor de quatre gols, de seguida ha marcat i ha ajudat el Barça a dominar en el marcador al descans (14-25). El macedoni ha acabat amb cinc gols.

El màxim golejador del matx ha sigut Víctor Tomás, amb sis gols. El partit ha avançat sense relaxació dels blaugranes. L'actuació de Saric i Sterbik sota pals també ha sigut decisiva.